Meer resultaten voor thaise massage culemborg

thaise massage culemborg
Yoga Massage Culemborg.
In de cursussen voetreflexmassage en traditionele Thaise massage heeft zij zelf ondervonden hoeveel ontspanning deze massages brengen. En hoe deze ontspanning een goede fysieke en mentale gezondheid bevordert. Bovendien spreekt de Traditionele Chinese Gezondheidsleer, die de basis is van de traditionele Thaise massage, haar bijzonder aan.
leemanskredieten.be
Over mij Massagesalon Culemborg.
Tradionele Thaise massages in onze salon in Culemborg. Uiteraard kan de traditonele thaise massage niet ontbreken in ons aanbod. Dit is de authentieke Traditionele Thaise Massage zoals deze bij Wat Po Thai Traditional Medical School, de opleiding die uw gastvrouw met goed gevolg heeft afgerond, onderwezen wordt.
SEO
Thaise Yogamassage in Culemborg, Geldermalsen en Neerijnen massage-info.nl.
Thaise Yogamassage x. s avonds geopend. s avonds geopend 77. In het weekend geopend. In het weekend geopend 64. Massage op evenementen. Massage op evenementen 39. Massage aan huis. Massage aan huis 31. Masseur met foto. Masseur met foto 38. Masseur met website. Masseur met website 24. Vind uw masseur in de regio. s-Hertogenbosch Aalburg Boxtel Bunnik Culemborg Doorn Driebergen-Rijsenburg Geffen Geldermalsen Gorinchem Haaren Heusden Houten.
Fariya Massagesalon Culemborg.
Over Baan Thai Massage. Uw gastvrouw bij Baan Thai is Nok. Uw gastvrouw bij Baan Thai is Nok. Zij is geboren in Thailand in de omgeving van Buriram. Deze provincie ligt ongeveer 500 km ten oosten van Bangkok. In 2012 is zij naar Nederland gekomen. In die tijd is zij toen begonnen met haar massage-opleiding bij Wat Po Thai Traditional Medical School in Bangkok, Thailand. In januari 2014 heeft zij haar laatste certificaat behaald. De Thaise sfeer wordt uitgestraald door geuren, kleuren en muziek. Al uw zintuigen worden op deze manier gestreeld waardoor u een weldaad van ontspanning ervaart. Ons massagesalon kunt u vinden op de Parallelweg West 13 naast het pand van Healthcenter Culemborg in Culemborg.
Toe aan een massage? Ontspanning, body-to-body, tantra massage.
Bij de tantra massage techniek worden de erogene zones gemasseerd. Voor de liefhebber van een wat meer zachte massage, is er de traditionele Thaise zeep/schuimmassage. Door de combinatie water en zeep ontstaat een prettig aanvoelende schuimlaag die de massage gladjes laat verlopen.
Thaise massage Culemborg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Culemborg telt ruim 27.000 inwoners. De plaats is gelegen aan de Lek en heeft ook een jachthaven voor de watersport. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Culemborg, die ook te vinden zijn in rubriek thaise massage!
Over mij Enjoy Massage Studio Welbehagen.
Ik geniet daar echt niet van en het valt ook niet onder de massage. Jij wordt overal aangeraakt en ik geef de massage. Ik verwacht van je dat je ook echt voor de massage komt en dat is dus voor de ontspanning.
Carys Reiki en Massage Culemborg.

Contacteer ons