Resultaten voor thaise massage overijssel

thaise massage overijssel
YinYang Praktijk Massage in Enschede.
Ik luister naar je behoeften, en door een combinatie van verschillende massagetechnieken en therapeutische wijzen, zoals Traditionele Thaise massage, shiatsu, reflexologie en acupressuur, stel ik een persoonlijke behandeling op om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt.
utrecht fc
Intensive Body Care Wierden, Overijssel, Traditionele Thaise massage.
Hoofd nek en schoudermassage. Jutratip Daems, zij geeft Traditionele Thaise Massage therapie en heeft jarenlange ervaring in diverse massagetechnieken. Ze volgde een teachertraining aan het ITM Institute of Thai Massage, Chiangmai Thailand. De essentie van Traditionele Thai massage evenwicht brengen in de levensenergie!
boomstam tafelblad

Balanergy biedt Thaise yogamassage, voetreflexologie, ontspanningsmassages meer. ChofaThai Thaise Massage. Kampen, Overijssel admin. Nieuw geopend Thaise massage salon in KampenIndustrieterrein waar u uitsluitend op afspraak terecht kunt u voor verschillende diensten en behandelingen, zoals een traditionele thaise massage meer. Ruan Thai Massage Salon.
boomstamtafel amsterdam
Tjid Warie Thai Massage Meppel.
Activiteiten Tjid Warie Thai Massage.: De activiteiten van Tjid Warie Thai Massage vinden onder andere plaats in de branche: Sauna's, solaria, baden e.d. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Overige en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Wellness en overige dienstverlening.
Chang Thaise Massage: Home.
Thaise drukpunt massage, soms ook Thaise yoga massage genoemd. De masseur maakt gebruik van zijn handen, knieƫn, ellebogen en voeten om het lichaam volledig te rekken. De effecten van een Thaise massage op het lichaam zijn zowel ontspannend als stimulerend.
Jantana Massage Thaise Massage Thaise Massage.
Praktijk voor Thaise massage Therapie. Mijn naam is Jantana. Leuk dat u mijn website bezoekt! Ik ben gespecialiseerd in traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend. Mijn massages zijn voor zowel mannen als vrouwen. In de loop der jaren heb ik meerdere gecertificeerde opleidingen in Thailand gevolgd.
Thai Wellness Deventer.
Thai Wellness Deventer is gespecialiseerd in Traditionele Thaise massage en Thaise olie massage. Massage wordt al eeuwenlang toegepast. Het heeft een gunstig effect op de gezondheid van lichaam en geest. Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen het nut van massage. Het is veilig zonder bijwerkingen en ondersteund de natuurlijke herstelprocessen in het lichaam.
Nong Thaise Massage Almelo.
Ook avonduren en weekend is mogelijk. Opgelet: In de volksmond wordt onder Thaise massage vaak aan erotische massage gedacht. Bent u op zoek naar een erotische massage, dan bent u hier absoluut op het verkeerde adres beland en wens ik u veel surfplezier elders!
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Thaise Olie Massage is een zachte doeltreffende massagewaarbij, u volledig ontspant en tot rust komtdit, helpt tegen algemene stressklachten o. 6 maart 2018 1709: Hendrik-Ido-Ambacht. massage voor haar. wil jij ontspannen en een ontspanningsmassage ontvangen in combinatie met een hot stone maak dan een afspraak.
Home.
Aroma therapie massage bevorderd de bloedcirculatie en verminderd stress waardoor u beter slaapt. Traditionele Thaise massages zijn bedoeld voor mensen die last hebben van: rug, nek en schouder klachten, stress, vermoeidheid, stijve en vastzittende spieren en gewrichten, hoofdpijnen. Na hard werken bent u er aan toe.

Contacteer ons