Zoeken naar thaise massage friesland

thaise massage friesland

Ning Thai Wellness Massage. In het noorden van Friesland kunt u tegenwoordig ook terecht voor een Thaise Massage. Ning Thai Wellness Massage biedt uitsluitend op afspraak diverse vormen van meer. Yaya, Thaise Traditionele Ontspanningsmassa. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage door gediplomeerde Thaise masseuse.
seo specialist
Yogamassage Groningen Yvonne Coppens.
Leef vanuit je hart, met wijsheid. Traditionele Thaise Massage, Nuad bo-rarn is een liefdevolle, zorgzame en diepe massagetechniek. Het is een oude helende kunst. Door een combinatie van druk, zachte strekking en toegepaste yogahoudingen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het werkt erg ontspannend. Geworteld in de traditie van Noord India, werden deze technieken doorgegeven van leraar op leerling. Elke leerling werd een leraar en voegde er zijn eigen verworvenheden aan toe. Tot op de dag van vandaag is het een levende wetenschap. Net zoals yoga is het een manier om de energie weer te laten stromen in het lichaam. Yogamassage helpt het lichaam terug te keren naar harmonie, naar zijn natuurlijke ritme. Afhankelijk van de gevoeligheid, flexibiliteit, spierspanning en algemene gezondheidstoestand, zal ik de druk, de strekkingen, de houdingen en de technieken toepassen waar de ontvanger op dat moment behoefte aan heeft. Thai yoga massage is pure ontspanning op maat. Zowel de ontvanger als de masseur zijn volledig comfortabel gekleed. Het uurtarief is 60. De massage duurt minimaal 90 minuten. Of voor een afspraak bij u aan huis in Friesland, Groningen of Drenthe hiervoor gelden andere tarieven.
vitamine c serum kopen
thaise massage adressen.
Almere, Sabai Kaay Bij Thaise massagepraktijk Sabai Kaay Almere kunt u volledig ontspannen met eeuwenoude Thaise massage, Kruidenstempelmassages, warme Oliemassage, Voetreflexmassage, Hot Stone massage en energetische massage. Op de site kunt u de definitie van de diverse massages eens rustig doorlezen.
boomstam tafel goedkoop
Oosterse Massage Lakupat Facebook.
2100, / 90 minuten 2850, / 120 minuten 3600., Traditionele Thaise massage.: 2850, / 90 minuten 3600/, 120 minuten 4500., 2550, / 90 minuten 3600/, 120 minuten 4500., Bel voor informatie en/of een afspraak 0227 543703 of 06 388 93 471.
YmQi Shiatsu Therapie Welkom bij YmQi Shiatsu Therapie.
SHIATSU ONTSPANNINGS MASSAGE. COMBINATIE SHIATSU THAISE MASSAGE. MOXA CUPPING PLUM BLOSSOM. VOOR EN TIJDENS DE MASSAGE. WAT U ZELF KUNT DOEN. HOME YmQi Shiatsu Therapie 2017-05-30T0911050000.: BEZOEK YMQI'S' BLOG. blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. wat is shiatsu therapie eigenlijk?
Traditionele Thaise Massage in Friesland? Ning Thai Wellness Massage.
De Thaise Wellness Massage Salon van Friesland. Traditionele Thaise Massage. Bij Ning Thai Wellness Massage kun je terecht voor een Traditionele Thaise Massage. Deze massage is 2500 jaar geleden overgebracht van India naar Thailand. De massage is een onderdeel van de Thaise geneeskunde volgens de lijfarts van Boeddha.
Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden.
Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk Camminghaburen. Wij verzorgen diverse soorten massages. U kunt bij ons terecht voor.: T raditionele Thaise Massage. Rug, nek en schoudermassage.
Erotische massage Leeuwarden Friesland www.massage-exclusive.nl.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen, een kopje koffie te drinken en een indruk te krijgen van Massage Exclusive. Wil je hierna een massage ondergaan, dan is dit altijd mogelijk indien 1 van onze masseuses op dat moment vrij is.
Chinese Massage in Friesland.
Chinese Massage in Friesland 5. Er zijn momenteel 5 adressen bekend voor een Chinese Massage in Friesland daarnaast zijn er nog een aantal adressen bekend voor liefhebbers van Thaise massage. Overzichtskaartje van Thaise en Chinese massageadressen in Friesland. Chinese Massage Qin.
Eros massage Friesland Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Powered by places.nl. U bent hier.: Eros massage Friesland. Telefoonnummer van Eros massage in Friesland nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Wat zoek u? Eros massage Friesland. Eros massage in Friesland resultaten 1 20 getoond van 28. Thongbun Thaise Massage.

Contacteer ons