Zoeken naar yoga zuidhorn

yoga zuidhorn
Yogapraktijk De Bron Zuidhorn ProYoga.
Meditation Helper Meditatiewekker. Samsara Meditatie en Yoga Wekker. Universal Breathing Pranayama. VGZ Mindfulness Coach. Antwerp Yoga Antwerpen. Lighthouse Yoga Antwerpen. Royal Yoga Antwerpen. La Borde Blanque St. Colombe sur l'Hers.' Yogapraktijk De Bron Zuidhorn. 9801 CH Zuidhorn. Meditatie en/of mindfulness.
yoga amsterdam
Peggy Seelig Tai Chi Yoga Dans Coaching, Therapie en meer Welzijn Maatschappij Welkom in Zuidhorn.
Met yoga kan je altijd beginnen. Het is voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Dans Peggy geeft diverse cursussen en workshops en maakt producties op maat. Ze heeft zich gespecialiseerd in Moderne Dans, Dansexpressie en Choreografie. Cursusplaatsen: Cultureel Centrum Zuidhorn / Kerkplein 6 Grijpskerk.
SEO optimalisatie
Heike Meyers.
Ik wil u graag kennis laten maken met Lu Jong, een Tibetaanse helende Yoga. Het belangrijkste doel van deze yoga oefeningen is de verbetering en het behoud van onze gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk. Het lichaam als springplank voor de geest.
unibet
Yogapraktijk De Bron, Zuidhorn Home.
Yogapraktijk De Bron bevindt zich in Zuidhorn aan de Jellemaweg 53, hoek Karel Doormanlaan. Het is de yogapraktijk van Sabrina van den Berg. Zij geeft sinds 2000 yogalessen in Zuidhorn e.o. De praktijkruimte biedt de mogelijkheid voor groepen tot max.
Yvonne Oosterholt Yoga in Groningen Aduard, gem. Zuidhorn.
Ze is gestart in Vlaardingen en Rotterdam. Vanaf 1997 geeft ze Yoga in Groningen. Eerst aan de Kraneweg in de stad Groningen, en daarna in een Yoga-ruimte aan huis in Aduard Groningen. Yvonne is onder andere aangesloten bij de Vereniging Yoga Docenten Nederland.
Kundalini yoga in Zuidhorn en Grijpskerk.
ZUIDHORN In de periode van 8 tot en met 24 februari houden alle openbare en bijzondere scholen in de gemeente Zuidhorn open dagen voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 3 jaar. Tijdens de open dagen is het. Tags: Grijpskerk Kundalini yoga YOGI Zuidhorn.

Contacteer ons